Over mij

In 2012 heb ik mijn visagie-diploma aan de school van Mieke Petiet te Amsterdam behaald. Na mijn eerste jaar succesvol te hebben afgerond ben ik geselecteerd om deel te nemen aan het tweede jaar; de masterclass Gruppo Select. Deze heb ik in 2013 ook met succes afgerond.

Na het behalen van mijn diploma ben ik in eerste instantie veel aan het werk gegaan voor diverse opdrachtgevers binnen de modewereld. Het was aan mij de taak om binnen deze diverse fotoshoots passende visagie en haarstyling te verzorgen. Mooie foto’s, leuke opdrachten en gezellige mensen kwamen voorbij. Daarnaast kwam ik ook nog eens op locaties in Nederland die ik anders nooit zou hebben gezien.

Naast deze shoots heeft bruidsvisagie ook altijd mijn aandacht gehad. Rondom mijn woonplaats verzorgde ik geregeld de visagie voor bruidjes en soms ook de haarstyling. Ook hierin haalde ik enorm veel plezier uit mijn werk.

In 2016 ben ik mij nog verder gaan specialiseren op het gebied van bruidsvisagie.  Toen in 2015 mijn zoontje geboren werd, heb ik namelijk besloten mij niet meer te gaan richten op fotoshoots, maar alleen nog op bruidsvisagie. Tijd en afstand waren een belangrijke reden voor deze keuze.

En tot op de dag van vandaag… heb ik geen seconde spijt van mijn keuze gehad!

Veel liefs Kelly