Over mij

Lieve lezer,

Zoals de website al doet vermoeden is mijn naam Kelly van Etten, 33 jaar. Visagie heeft eigenlijk al van jongs af aan mijn interesse gehad. Ik ben nog net niet met de kwast in de hand geboren!
Na veel studeren en menig werkervaring in andere sectoren, kwam ik er steeds meer achter dat mijn hart toch echt bij dit beroep ligt. Daarom heb ik in 2012 besloten de visagie opleiding aan de school van Mieke Petiet te Amsterdam te volgen. Na mijn eerste jaar succesvol te hebben afgerond, ben ik geselecteerd om deel te nemen aan het tweede jaar; de masterclass Gruppo Select. Hier heb ik in 2013 ook mijn diploma van behaald.

Na het behalen van deze diploma’s ben ik in eerste instantie veel aan het werk gegaan voor diverse opdrachtgevers binnen de modewereld. Het was aan mij de taak om binnen deze diverse fotoshoots passende visagie en haarstyling te verzorgen. Toffe opdrachten heb ik mogen doen waar prachtige foto’s uit zijn gekomen. Veel gezellige, mooie mensen heb ik ontmoet en leren kennen. En daarnaast kwam ik ook nog eens op locaties in Nederland die ik anders nooit zou hebben gezien.

Naast deze shoots heeft bruidsvisagie tevens altijd mijn aandacht gehad. Rondom mijn woonplaats verzorgde ik zo nu en dan de visagie voor bruidjes en soms ook nog de haarstyling.

Toen in 2015 ons eerste zoontje geboren werd, heb ik besloten minder shoot opdrachten aan te nemen en mij meer te gaan richten op bruidsvisagie (en dag/avondmakeup), omdat dit laatste erg goed te combineren is met het moederschap waar ik ook erg veel plezier aan beleef.

Inmiddels ben ik de trotse mama van twéé ontzettend lieve jongens! Mede door mijn beide zwangerschappen en de drukke periode daarna ben ik een tijdje uit de running geweest op het gebied van visagie, maar sinds dit jaar ben ik met een hele frisse start weer aan de slag gegaan.

Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik weer heerlijk aan het werk kan. Hopelijk zie ik je snel!

Veel liefs Kelly